Skip to main content

Trots…

Jeetje wat ben ik trots op wat er afgelopen weekend is neergezet in ons prachtige centrum. Wat een heerlijk feest!

Paar maanden geleden was er paniek in de stad. GEEN Brandersfeesten 😳😳🥺?? Dat kan toch niet? Helaas wel…..maar gelijk kwam de vraag omhoog: Wat kunnen we dan wel voor elkaar krijgen op de korte termijn? Het idee: Schiedam Centrum Live on Stage werd met open armen ontvangen door de horeca.

Met alle partijen hebben we iets heel moois neergezet, daar kunnen we allemaal verschrikkelijk trots op zijn.

Want ik ben trots mensen….echt trots!

Trots op de horecaondernemers die hun nek uitgestoken hebben en hun feestje hebben georganiseerd. Jullie zijn de belangrijkste spil in dit hele feest. Zonder jullie had Live on Stage er nooit, maar dan ook nooit kunnen staan en door jullie inzet en enthousiasme is het zo’n succes geworden!

Trots op de retail ondernemers die hun winkel op zondag open deden voor de bezoekers van ons feest ondanks onze late oproep dit te doen.

Trots ben ik ook op ‘mijn’ Centrummanagement en met grote nadruk op Pim Schenkelaars, onze centrummanager, en op Kitty Buijtendijk, onze eventmanager, en Barry onze grafisch vormgever, want allemachtig wat hebben zij een werk verzet achter de schermen. Alle plannen van de horeca verzameld en in één plan gegoten, daarna het Veiligheidsplan uitgewerkt i.s.m. Shelter Security. Geweldig 🙏

Trots ben ik ook op alle bezoekers. Ook jullie zijn mede verantwoordelijk voor het succes. Jullie hebben je van de beste kant laten zien en zorgden voor veel gezelligheid en bedrijvigheid in ons centrum.

Rest mij niet anders dan ook nog dank uit te spreken aan al onze partners zonder wie we dit ook niet voor elkaar hadden kunnen boksen. Passage Schiedam, gemeente Schiedam, alle Veiligheidsdiensten, Shelter Security, Het Rode Kruis, het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o., Gemeenschapsfonds Schiedam, De Groot Fonds, IRADO….dank voor jullie medewerking.

Dank jullie wel allemaal 🤘

Volgend jaar weer?? Wie weet…….

Groet Maurice Haverkamp

Voorzitter Stichting Centrummanagement Schiedam. “